O pekařství

Prodejnu jsme otevřeli na jaře roku 2016. Umístili jsme ji do centra města Olomouce na frekventované místo a věříme, že naše produkty zaujmou nejen kolemjdoucí, ale také ostatní obyvatele našeho krásného města. Interier je laděn do vesnického stylu, snoubí se v něm nejen historie, ale i moderní prvky. Nábytek Vám určitě přijde povědomý - vždyť podobný kredenc měla babička!

Vůně pečiva, milá obsluha a příjemné prostředí - to je pekařství Dalaman.

- naše -

FILOZOFIE

Myslíme si, že běžné potraviny denní spotřeby by neměly putovat k zákazníkům přes celou republiku, ba dokonce ze zahraničí. Že lokální zdroje jsou dostatečně silné i kvalitní, aby mohly poskytnout obyvatelům regionu ty nejlepší produkty. Proto jsme se vydali na cestu po okolí s cílem najít ty nejlepší místní pekaře s tradicí. Ty, kteří nepoužívají emulgátorová šididla. Jen aby ušetřili korunu nepoužívají palmový tuk. Nedistribuují své výrobky zmražené. A našli jsme!

Jaké NENABÍZÍME

pečivo?

Taky už jste si někdy donesli domů pečivo, které bylo už večer tuhé a ztvrdlé? Nebo naopak gumové a navlhlé? A víte, čím to je? Drtivá většina běžných pekáren peče ze zmrazeného polotovaru, případně z trvanlivého zchlazeného těsta. Aby tyto produkty přežily náročnou logistiku, obsahují spoustu přidaných látek, stabilizátoru a emulgátorů. Ty způsobí trvanlivost do doby rozpečení, ovšem dále pečivo již znehodnocují.

 

Rozpečené polotovary jsou ihned po vytažení z trouby krásně voňavé a křupavé. Zákazníci tak nabydou dojmu, že kupují to nejčestvější a nejkvalitnější pečivo. Opak je pravdou. Pečivo velmi brzy ztrvdne a často již po dvou třech dnech začne plesnivět. Jak tedy správně vybrat pečivo a kde jej koupit?

 

VÍCE O SORTIMENTU...