Recept na míša řezy

Vítejte v našem úžasném receptu na míša řezy! Tato sladká pochoutka je oblíbená nejen mezi dětmi, ale také mezi dospělými. Připravte se na chuťovou explozi, kterou vám tyto řezy nabídnou. Bude to váš nový oblíbený dezert, který vás nikdy neomrzí.

Ingredience

Zde jsou ingredience, které budete potřebovat k přípravě míša řezů:

  • 200 g másla
  • 200 g cukru
  • 4 vejce
  • 200 g hladké mouky
  • 1 lžička kypřícího prášku
  • 2 lžíce kakaa
  • 100 ml mléka
  • 100 g čokolády na vaření

Postup

1. Nejprve si připravte všechny ingredience. Rozpusťte si čokoládu na vaření a nechte ji vychladnout.

2. Ve velké míse smíchejte máslo a cukr, dokud nedosáhnete krémové konzistence.

3. Postupně přidávejte vejce a důkladně je vmíchejte do směsi.

4. Přidejte hladkou mouku, kypřící prášek a kakao. Vše promíchejte do hladkého těsta.

5. Přidejte mléko a promíchejte, dokud nedosáhnete homogenní konzistence těsta.

6. Nakonec přidejte vychladlou čokoládu a opatrně ji vmíchejte.

7. Předehřejte si troubu na 180°C.

8. Plech vymažte máslem nebo vystelete pečicím papírem. Rozprostřete těsto na plech a rovnoměrně ho rozetřete.

9. Pečte míša řezy v předehřáté troubě po dobu 20-25 minut, nebo dokud nejsou zlatavě hnědé.

10. Hotové míša řezy nechte vychladnout a nakrájejte na čtverečky.

Časté dotazy (FAQ)

Jak dlouho trvá příprava míša řezů?

Celkový čas přípravy míša řezů je zhruba 1 hodina. To zahrnuje přípravu těsta, pečení a chlazení.

Jak dlouho vydrží míša řezy čerstvé?

Míša řezy jsou nejlepší čerstvé. Uchovávejte je ve vzduchotěsné nádobě při pokojové teplotě až 2-3 dny.

Zobacz też:  Recept na tiramisu

Můžu použít jinou čokoládu než čokoládu na vaření?

Ano, můžete vyzkoušet různé druhy čokolády podle vašich preferencí. Doporučujeme však čokoládu s vyšším obsahem kakaa pro intenzivnější chuť.

Užijte si míša řezy!

Připravte si tyto lahodné míša řezy a rozveselte své blízké. Budou nadšeni z vynikající chuti a dokonalého spojení čokolády a vanilky. Bon appétit!


Zobacz także:

Photo of author

Anzo Ceréski

Redaktor blogu Anzo ve svém volném čase rád poznává různé kultury prostřednictvím cestování. Fascinuje ho historie a rozmanitost světa, často navštěvuje muzea, kulturní festivaly a zkouší nové kuchyně. S nadšením dokumentuje svá dobrodružství a dělí se se čtenáři o inspirativní cestovatelské příběhy.

Napsat komentář